Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/2/7/thinkoutofthebox.be/httpd.www/sites/all/modules/date/date_views/includes/date_views_fields.inc on line 86 Ons huis | vzw Think Out Of The Box

Laatste nieuws!

Blijf up to date en download hier het meest recente vriendenkrantje van Het Vriendenhuis!

Vriendenkrantje 9

TOOTB

vzw Think Out Of The Box heeft een woonproject gerealiseerd voor mensen met een mentale handicap. 

Lees meer...

Logo

Onze 'out of the box'-kinderen in een 'out of the box'-droomhuis!

Ons huis

 

 

VZW Think out-of-the-box huurt een prachtig huis in het domein Dieghemhof, August Van de Sandelaan 2A in 2970 Schilde. Onze kinderen hebben het huis ondertussen zelf een naam gegeven: Het vriendenhuis. 

Het Dieghemhof vormt samen met het Puttenhof een groen, historische cluster aan de rand van de dorpskern. Het geheel is een beschermd dorpsgezicht en staat dus onder controle van stedenbouw/monumenten en landschappen / bos en groen.

Dit pand werd tussen 2006-2007 gerenoveerd en uitgebreid van de bestaande woning tot het actuele woonverblijf met bijhorend therapiepaviljoen. De indeling van het pand is 100% in overeenstemming met de doelstelling van VZW Think out-of-the-box en van de bewoners.

Het pand behoorde in het verleden toe aan Anautica vzw, een gelijkaardig project.

VZW Think out-of-the-box zet dit project voort en maakt er opnieuw een thuis van voor jongvolwassenen met een mentale beperking.